Dalama DSM SRL este o firma cu capital integral romanesc, care activeaza pe piata de sisteme complete de securitate inca din 2001. 

Suntem unici importatori Crow in Romania, si, de asemenea, importatori ai Vidicon, GSN, Telecom, Trioda, Maximum - o gama variata de produse si solutii complete, venite in scopul de a satisface cele mai exigente cerinte ale profesionistilor si utilizatorilor finali.

The Crow Group

Grupul Crow proiecteaza si produce din 1977 solutii avansate de securitate pentru securitatea mondiala si pietele de automatizare a casei.

Grupul Crow ofera solutii inovatoare si creative pentru aplicatii rezidentiale si comerciale, cu o gama larga de panouri inteligente wireless si hibride si un portofoliu larg de detectoare interioare si exterioare, periferice si dispozitive bazate pe DECT, ULE, ZigBee si Z-Wave pentru a crea conexiuni inteligente case.

Inovatia continua la Crow este asigurata de ingineri dedicati integrarii celor mai noi tehnologii, inclusiv provocari de comunicare continua, interoperabilitate si integrare a automatizarii, sisteme de management, produse de securitate fara fir si servicii Cloud.

Crow Group combina cu mandrie creativitatea si expertiza pentru a crea produse si servicii de clasa mondiala, cu valoare adaugata pentru clientii nostri, la o eficienta maxima a costurilor, respectand in acelasi timp cele mai inalte standarde de calitate, tehnologie, fiabilitate, precum si asistenta si livrare rapida.

De ce sa alegeti sistemele noastre de securitate?

Catalogul nostru online va pune la dispozitie prezentari ample ale produselor, imagini, fise tehnice, instructiuni de utilizare si documentatie tehnica.

Mai departe, va oferim asistenta in achizitionarea si montajul sistemelor de securitate alese, precum si oferte de pret competitive.