Magazinul nostru va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 14 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos:

- in primele 14 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora;

- pe toata durata celor 14 de zile se poate solicita inlocuirea produselor;

- costul transportului este in sarcina clientului, avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original;

- produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

 

Procedura pentru returnarea produselor:

Pentru returnarea produselor, va rugam sa trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email info@dalama.ro, care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (inlocuire produs/banii inapoi) Banca si Contul IBAN (in cazul solicitarii contravalorii) sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.

 

Recomandari pentru returnarea produselor:

Marfa se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile aferente, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra.

Returul se face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

 

Exceptii de la returnarea produselor fac:

a. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

b. Produsele achizitionate pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans);

c. Produsele care au licente software;

d. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)

 

Foarte important:

SC DALAMA DSM SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.